Yin Yoga & Akupunktur

STYRKENDE YIN YOGA m. AKUPUNKTUR!

Lørdag d. 20. januar kl. 14 hos SALIG på Østerbro. Tilmelding her!

 

Endnu en gang tager vi en halv dag ud af kalenderen til at komme helt ned i den dyrebareste del af kroppen for at genopfylde dens tabte energi. Kroppen taber nemlig energi gennem arbejde, travlhed og for megen mental aktivitet som for eksempel overtænkning, bekymring og stress.

 

Vi vil på denne tre times workshop arbejde med at styrke den indre livsenergi også kaldet jing, som vi livet igennem skal forsøge at beskytte så godt som muligt. Det er i følge den kinesiske medicin vores Jing som bestemmer længden – og den sundhedsmæssige kvalitet – på vores liv.

 

Jing er en form for energi, vi ikke kan fylde op igen gennem kost og hvile i sig selv, men som vi kan beskytte gennem visse fysiske og mentale praksisser, som for eksempel yin yoga og kinesiske behandlinger heriblandt akupunktur.

 

Yin yoga bliver nogle gange kaldt for “akupunktur uden nåle”, da den ligesom akupunktur er baseret på at stimulere og styrke kroppens indre organer og livsenergi.

 

Workshoppen vil bestå af en introduktion til dagens tema, omkring to timers blid yin yoga praksis og en dejlig lang savasana, hvor du får en fuld akupunkturbehandling med Sahars helbredende nåle. Akupunkturbehandlingen tager minimum 30 minutter.

 

Både Trine og Sahar har flere års erfaring indenfor yin yoga, TCM og akupunktur – og vi lover dig at du er i trygge og kærlige hænder.

 

Trine underviser til dagligt Yin yoga hos Yoga på Vesterbro og Sahar er akupunktør og indehaver af STIKMIG på Nørrebro.

 

Prisen er 600kr. Og der er et begrænset antal pladser pr. gang.

 

YOGALOVE har været forbi vores første Yin Yoga & Akupunkur event - og du kan læse deres fine anmeldelse HER

Trine Gleerup / Mee Sook Yoga, Struenseegade 26, 4. th.

2200 Kbh N.

Tel: + 45 40 98 96 24

E-mail: trine.meesook@gmail.com