Yin Yoga & Akupunktur

STYRKENDE YIN YOGA m. AKUPUNKTUR!

Søndag d. 24. juni kl. 10-13 hos Yoga Vesterbro.

 

Dagen efter Skt. Hans og lige inden du måske går på en længe ventet sommerferie afholder Sahar & Trine et af deres populære Yin Treat med akupunktur.

 

Yin yoga bliver nogle gange kaldt for “akupunktur uden nåle”, da den ligesom akupunktur er baseret på at stimulere og styrke kroppens indre organer og livsenergi.

 

På denne workshop kombinerer vi de to praksisser og du får to timers blid yin yoga praksis efterfulgt af en dejlig lang Savasana (afspænding) hvor du modtager Sahars helbredende nåle.

 

Intentionen med vores workshop er at styrke den indre livsenergi (Jing), som vi livet igennem skal forsøge at beskytte så godt som muligt. Det er i følge den kinesiske medicin nemlig vores Jing som bestemmer længden – og den sundhedsmæssige kvalitet – på vores liv.

 

I vores nutidige samfund mister kroppen meget af denne energi gennem arbejde, travlhed og mental aktivitet som for eksempel overtænkning, bekymring og stress.

 

Vi vil på denne workshop sørge for at du kommer helt ned i gear – og på den måde styrke din Jing <3

 

Pris: 600 kr (550kr. hvis du har månedskort til studiet)

Sted: Yoga Vesterbro, Gl. Kongevej 5, gården, Vesterbro.

Tidspunkt: 10.00 - 13.00

Tilmelding KLIK HER

Både Trine og Sahar har flere års erfaring indenfor yin yoga, TCM og akupunktur – og lover dig at du er i trygge og kærlige hænder. Trine underviser til dagligt Yin Yoga hos Yoga Vesterbro og Sahar er akupunktør og indehaver af STIKMIG på Nørrebro.

YOGALOVE har været forbi vores aller første Yin Yoga & Akupunkur event - og du kan læse deres fine anmeldelse HER

Trine Gleerup / Mee Sook Yoga, Struenseegade 26, 4. th.

2200 Kbh N.

Tel: + 45 40 98 96 24

E-mail: trine.meesook@gmail.com