Yin Yoga Workshops

Yin yoga fordybelsestreat - overgang til efterår..

 

Efter en lang og varm sommer vil vi på tærsklen til efteråret fordybe os i en balancerende Yin Yoga praksis. I overgangene mellem årstiderne er vores krop og sind nemlig mere tilbøjeligt til at komme i ubalance. Skiftet fra sommeren til det kølige, blæsende efterår kan skabe kropslig og følelsesmæssig uro, der fx manifesterer sig i form af hyppige forkølelser, søvnbesvær, infektioner og tristhed.

 

I den kinesiske medicinlære er sensommeren en årstid i sig selv og forbundet med elementet jord og dermed en oplagt mulighed for at hengive sig til en groundende, helende og lidt mere indadvendt praksis og levevis.

 

Trine vil denne eftermiddag guide dig gennem Yin Yoga stillinger, som er særligt stimulerende for vores milt og mave, fordi disse organer særligt er forbundet med sensommeren og jordelementet. Samtidig vil hun give dig nogle konkrete ideer til, hvordan du gennem din kost og daglige rutiner kan balancere din krop og dit sind forholdsvis enkelt.

 

Eftermiddagen afsluttes med en meditation og Savasana, som giver jordforbindelse og dyb afspænding.

 

Trine er en dedikeret Yin Yoga underviser. Hun er særligt interesseret i sammenhængen mellem krop & sind, og den gennemgående intention med hendes undervisning er altid at berolige og balancere kroppens nervesystem.

 

Dette treat er i øvrigt den sidste workshop, som Trine afholder på Yoga Vesterbro, inden hun går på barsel i slutningen af september.

 

Dato: 8. september

Tid: kl. 15-17.30

Sted: Yoga Vesterbro, Gl. Kongevej 5, baggården, København V

Pris: 300 kr. inkl. te og snacks og alt udstyr (250 kr. med månedskort)

Booking HER

 

Praktisk: Studiet er åbent ca. 20 minutter før workshoppen starter. Husk at klæde dig i blødt, behageligt tøj - og medbring gerne et par varme strømper og en ekstra trøje, da Yin Yoga har en afkølende effekt på kroppen.

 

Trine Gleerup / Mee Sook Yoga, Struenseegade 26, 4. th.

2200 Kbh N.

Tel: + 45 40 98 96 24

E-mail: trine.meesook@gmail.com