About

LIDT OM MIG


Jeg forelskede mig i yoga for næsten 20 år siden, hvor jeg netop var startet på Kunstakademiet i København. Her begyndte jeg hurtigt at fokusere på primært performance- og interventionsbaserede praksisser med afsæt i feministisk teori og kritik.


I 2012 tog jeg min første yogalæreruddannelse hos Hamsa Yoga Studie og siden da er det blevet til mere end 700 timers efteruddannelse; overvejende indenfor yin yoga  - og senest indenfor gravid- og efterfødseslyoga.

I 2018 blev jeg mor til min dejlige søn og det er særligt efter at jeg selv er trådt ind i moderskabet, at min passion for at undervise yoga for kommende og nybagte mødre bare vokser og vokser! Jeg lægger i min undervisning særligt vægt på den transformation, det er at blive mor og som starter allerede ved undfangelsen.

Du kan tilmelde dig mine forløb for gravide og nybagte mødre & babyer hos Yoga Vesterbro.


Yoga er for mig den mest direkte vej til at forbinde mig med og mærke min krop og mit sind.

Når jeg praktiserer yoga regelmæssigt, måske bare 5 minutter om dagen (ideelt set naturligvis meget længere men det er bare ikke altid at hverdagen tillader lige netop det) giver det mig følelsen af være mere tilstede og opmærksom i mine relationer - til både mig selv og ikke mindst til dem - og verden - omkring mig. 

Og det er denne opmærksomhed som jeg i sidste ende ønsker at formidle på mine klasser og forløb.


Trine Gleerup / Mee Sook Yoga


Tel: + 45 40 98 96 24

E-mail: trine.meesook@gmail.com