About

LIDT OM MIG


Jeg forelskede mig i yoga for næsten 20 år siden, hvor jeg netop var startet på Kunstakademiet i København. Her begyndte jeg hurtigt at fokusere på primært performance- og interventionsbaserede praksisser med afsæt i feministisk teori og kritik.


I 2012 tog jeg min første yogalæreruddannelse hos Hamsa Yoga Studie og siden da er det blevet til mere end 700 timers efteruddannelse; overvejende indenfor yin yoga  - og senest indenfor gravid- og efterfødseslyoga.

I 2018 blev jeg mor til min dejlige søn og det er særligt efter at jeg selv er trådt ind i moderskabet, at min passion for at undervise yoga for kommende og nybagte mødre bare vokser og vokser! Jeg lægger i min undervisning særligt vægt på den transformation, det er at blive mor og som starter allerede ved undfangelsen.

Jeg underviser i øjeblikket både forløb og drop-in klasser i gravid yoga og mor & baby yoga.


Yoga er for mig den mest direkte vej til at forbinde mig med og mærke min krop og mit sind.

Når jeg praktiserer yoga regelmæssigt, måske bare 5 minutter om dagen (ideelt set naturligvis meget længere men det er bare ikke altid at hverdagen tillader lige netop det) giver det mig følelsen af være mere tilstede og opmærksom i mine relationer - til både mig selv og ikke mindst til dem - og verden - omkring mig. 

Og det er denne opmærksomhed som jeg i sidste ende ønsker at formidle på mine klasser og forløb.


Trine Gleerup / Mee Sook Yoga


Tel: + 45 40 98 96 24

E-mail: trine.meesook@gmail.com