Yin Yoga & Akupunktur

Kommende Yin Yoga Workshops (opdateres løbende)

Yin Yoga med akupunktur - datoer for forår 2024 kommer snart! 


Tidligere Yin yoga workshops:

YIN YOGA FORDYBELSESDAG

Vi vil på denne Yin Yoga Fordybelsesdag først og fremmest fokusere på at afbalancere nervesystemet.

Efter næsten tre måneder uden IRL yoga og med hverdagsrutinerne godt og grundet oppe i luften trænger de fleste af os til at lande og grounde igen. Det er derfor den primære intention med vores første Yin Yoga Fordybelsdag – post Corona. Samtidig vil vi dog også koncentrere os om stillinger og visualiseringer som passer særligt godt til sommermånederne, som i følge den Kinesiske medicin er kendetegnet ved elementet ild – og dermed varme, tørhed og tendens til overophedning af både krop & sind.

Ildelementet og sommeren er i Kinesisk visdom også forbundet med vores hjerte (kredsløb) og tarmsystem. Og man kan sige at det er disse organer som sørger for at mange af kroppens naturlige processer bare flyder og – bogstaveligt talt – udskilles. Hvis vi oplever at vores krop & sind bliver overbelastet begynder vores indre energi at flyde mindre frit og vil til sidst stagnere helt. 
Stagneret energi og spændinger i krop & sind er ofte koncentreret omkring kroppens indre organer, og en person som er uddannet indenfor Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) vil hurtigt kunne diagnosticere hvor stagnationen er.
Når hjerte og tarm er stagneret manifesterer det sig ofte i kroppen & sindet som vrede, mani, søvnbesvær, forstoppelse eller diarre, depression og en generel følelse af at være i ubalance.

Vi kommer denne søndag derfor til at bevæge os i gennem to timers blid Yin Yoga med fokus på at stimulere særligt hjerte og (tynd)tarmen. 
Trine vil guide dig til at slippe spændinger og stagneret energi i krop & sind, og hun vil give dig skræddersyede, sommer-visualiseringer og konkrete forslag til en balancerende sommerkost, som sammen med de lange, støttede stillinger vil hjælpe dig dybere ind i din praksis, og sætte din indre energi (Qi) mere fri! Workshoppen vil slutte af med en dejlig lang savasana (afspænding).


Tid: lørdag d. 28.6 kl 11.30 – 14.00

Sted: Pakhus Yoga

Pris: 350 kr

For at booke din plads klik dig videre HERYIN YOGA & LYDHEALING

Har du lyst til at forkæle dig selv og din krop – helt ned på celleplan?

Så er denne Yin Yoga Workshop måske noget for dig!

Den er på rigtigt mange måder i hvertfald en kombination af det som Tina Marie og Trine brænder allermest for, nemlig: Lydhealing og Yin Yoga med fokus på at berolige nervesystemet – og dermed hele kroppen & sindet.


På workshoppen vil du blive guidet i gennem:
indledende, blide bevægelser til at blødgøre kroppens bindevæv – efterfulgt af lækker yin yoga, som frigør stagneret energi i kroppen og får den til at slappe helt af.
Og til allersidst en dejlig lang afspænding (Savasana) hvor du bliver badet i lyden fra blide instrumenter som syngeskåle, vindspil og rangler.

Lyden fra de smukke instrumenter er med til at bringe din krop og dit sind i en tilstand af dyb afslappelse, da den ligesom Yin yogaen er med til at berolige nervesystemet.
Du vil blive forkælet med den smukke, afslappende lyd både under selve Yin Yoga delen af workshoppen og altså også i den afsluttende afspænding.

Om underviserne

Tina Marie er uddannet yogalærer med speciale i lydhealing og har mange healingssceancer bag sig. Hun fremhæver blandt andet disse positive effekter:
– beroliger nervesystemet
– forbedrer nattesøvnen
– styrker immunforsvar
– afbalancerer kroppens energisystem
– kan bringe større klarhed og nærvær

Trine Mee Sook er fast underviser hos Pakhus Yoga og har flere års undervisningserfaring i hatha og yin yoga. Hun underviser også forløb for både gravide og nybagte mødre og er selv mor til Bille på 15 måneder.


Tid: annonceres snarest!

Sted: Pakhus Yoga

Pris: 350kr inkl. te & frisk frugt

For at booke din plads klik dig videre HERNÆRENDE YIN YOGA m. AKUPUNKTUR!

Start 2020 med Sahar & Trines populære Yin Treat med akupunktur <3

Yin yoga bliver nogle gange kaldt for “akupunktur uden nåle”, da den ligesom akupunktur er baseret på at stimulere og styrke kroppens indre organer og livsenergi.


På denne workshop kombinerer vi de to praksisser og du får to timers blid yin yoga praksis efterfulgt af en dejlig lang Savasana (afspænding) hvor du modtager Sahars helbredende nåle.


Intentionen med vores workshop er at styrke den indre livsenergi (Jing), som vi livet igennem skal forsøge at beskytte så godt som muligt. Det er i følge den kinesiske medicin nemlig vores Jing som bestemmer længden – og den sundhedsmæssige kvalitet – på vores liv.


I vores nutidige samfund mister kroppen meget af denne energi gennem arbejde, travlhed og mental aktivitet som for eksempel overtænkning, bekymring og stress.


Vi vil på denne workshop sørge for at du kommer helt ned i gear – og på den måde styrke din Jing <3


Tid: næste workshop annonceres snarest!

Sted: Yoga Vesterbro, Gl. Kongevej 5, gården, Vesterbro.

Max. antal deltagere: 10


Både Trine og Sahar har flere års erfaring indenfor yin yoga, TCM og akupunktur – og lover dig at du er i trygge og kærlige hænder. Trine underviser til dagligt Yin Yoga hos Yoga Vesterbro og Sahar er akupunktør og indehaver af STIKMIG på Nørrebro.


YOGALOVE har været forbi vores aller første Yin Yoga & Akupunkur event - og du kan læse deres fine anmeldelse HER