Yin Yoga & Akupunktur

BACK TO BASICS FORÅRS WORKSHOP!

Søndag d. 1. marts 2020

Giv slip på vinteren og land blidt i det spirrende forår.

Vintermånederne kan ofte være travle og stressende med masser af gøremål, sociale aftaler og forventninger; tænk bare på jul, nytår og (for mange) nytårsfortsæt..

Vi vil på denne, Back to Basics, workshop derfor skrue helt ned for tempoet – og forsøge at komme tilbage til en mindre travl udgave af os selv.


Trine vil denne søndag guide dig gennem simple åndedrætsøvelser og yin yoga stillinger, som er særligt stimulerende for nyrer og blære, da det er disse organer som er forbundet med stress – og vintermånederne i øvrigt.

Og du vil gå hjem med i hvertfald et par basale teknikker, som kan hjælpe dig med at bevare et roligt sind og hjerte.


Det er ikke en nødvendighed at du har dyrket yin yoga tidligere for at deltage, så længe at du er opmærksom på at det er en stille, meditativ praksis, hvor man sidder og ligger i stillingerne i alt fra 3-7 minutter ad gangen.

Husk at klæde dig i blødt, behageligt tøj – og medbring et par varme strømper og en ekstra trøje, da Yin Yoga har en afkølende effekt på kroppen.


Tid: søndag d. 1. marts kl. 11.30-14

Sted: Pakhus Yoga

Pris: 350kr inkl. te & frisk frugt

For at booke din plads klik dig videre HER
Kommende Yin Yoga Workshops (opdateres løbende):

YIN YOUR SPRING

Søndag d. 5. April 2020

Vi vil på denne Yin Yoga Fordybelsesdag koncentrere os om stillinger og visualiseringer som passer særligt godt til forårsmånederne, som i følge den Kinesiske medicin er kendetegnet ved elementet træ – hvilket faktisk giver rigtig god mening da det jo er i det tidlige forår at træerne og naturen i det hele taget begynder at springe ud.


Træelementet og foråret er i Kinesisk visdom også forbundet med vores lever & galdeblære, som overordnet er de organer, der varetager kroppens evne til at optage næringsstoffer og – ikke mindst – udskille alt det overflødige og unødvendige.
Man kan sige at det er disse organer som sørger for at mange af kroppens naturlige processer bare flyder – bogstaveligt talt helt (smerte)frit.


Men når vores krop & sind er overbelastet, hvilket de for de fleste af os meget ofte er, begynder vores indre energi at flyde mindre frit og for til sidst helt at stagnere.
Stagneret energi og spændinger i krop & sind er ofte koncentreret omkring kroppens indre organer, og en person som er uddannet indenfor Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) vil hurtigt kunne diagnosticere hvor stagnationen er.
Når lever & galdeblæreenergien er stagneret sætter det sig ofte i kroppen & sindet som træthed, vrede, irritation, oppustethed, muskelsmerter, forstoppelse og en generel følelse af at være fastlåst og, ja, stagneret.


Vi kommer denne søndag således til at bevæge os i gennem to timers blid Yin Yoga med fokus på lever & galdeblæren.
Trine vil guide dig til at slippe spændinger og stagneret energi i krop & sind, og hun vil give dig skræddersyede, forårs-visualiseringer som sammen med de lange, støttede stillinger vil hjælpe dig dybere ind i din praksis, og sætte din indre energi (også kaldet Qi eller Prana) mere fri! Workshoppen vil slutte af med en dejlig lang savasana (afspænding).


Det er ikke en nødvendighed at du har dyrket yin yoga tidligere for at deltage, så længe at du er opmærksom på at det er en stille, meditativ praksis, hvor man sidder og ligger i stillingerne i alt fra 3-7 minutter ad gangen.
Husk at klæde dig i blødt, behageligt tøj – og medbring et par varme strømper og en ekstra trøje, da Yin Yoga har en afkølende effekt på kroppen.


Tid: søndag d. 5. April kl. 11.30-14

Sted: Pakhus Yoga

Pris: 350kr inkl. te & frisk frugt

For at booke din plads klik dig videre HERYIN YOGA & LYDHEALING * MORS DAG TREAT 

Har du lyst til at forkæle dig selv og din krop – helt ned på celleplan?

Så er denne Yin Yoga Workshop måske noget for dig!

Den er på rigtigt mange måder i hvertfald en kombination af det som Tina Marie og Trine brænder allermest for, nemlig: Lydhealing og Yin Yoga med fokus på at berolige nervesystemet – og dermed hele kroppen & sindet.


På workshoppen vil du blive guidet i gennem:
indledende, blide bevægelser til at blødgøre kroppens bindevæv – efterfulgt af lækker yin yoga, som frigør stagneret energi i kroppen og får den til at slappe helt af.
Og til allersidst en dejlig lang afspænding (Savasana) hvor du bliver badet i lyden fra blide instrumenter som syngeskåle, vindspil og rangler.

Lyden fra de smukke instrumenter er med til at bringe din krop og dit sind i en tilstand af dyb afslappelse, da den ligesom Yin yogaen er med til at berolige nervesystemet.
Du vil blive forkælet med den smukke, afslappende lyd både under selve Yin Yoga delen af workshoppen og altså også i den afsluttende afspænding.

Om underviserne

Tina Marie er uddannet yogalærer med speciale i lydhealing og har mange healingssceancer bag sig. Hun fremhæver blandt andet disse positive effekter:
– beroliger nervesystemet
– forbedrer nattesøvnen
– styrker immunforsvar
– afbalancerer kroppens energisystem
– kan bringe større klarhed og nærvær

Trine Mee Sook er fast underviser hos Pakhus Yoga og har flere års undervisningserfaring i hatha og yin yoga. Hun underviser også forløb for både gravide og nybagte mødre og er selv mor til Bille på 15 måneder.

 

Alle (uanset erfaring) er velkomne til denne søndags Yin & Lydhealing. Og i anledning af at det faktisk er Mors Dag giver vi en særlig pris hvis du tilmelder dig sammen med din mor, veninde eller datter/søn.


Tid: søndag d. 5. April kl. 11.30-14

Sted: Pakhus Yoga

Pris: 350kr inkl. te & frisk frugt

For at booke din plads klik dig videre HERNÆRENDE YIN YOGA m. AKUPUNKTUR!

Start 2020 med Sahar & Trines populære Yin Treat med akupunktur <3

Yin yoga bliver nogle gange kaldt for “akupunktur uden nåle”, da den ligesom akupunktur er baseret på at stimulere og styrke kroppens indre organer og livsenergi.


På denne workshop kombinerer vi de to praksisser og du får to timers blid yin yoga praksis efterfulgt af en dejlig lang Savasana (afspænding) hvor du modtager Sahars helbredende nåle.


Intentionen med vores workshop er at styrke den indre livsenergi (Jing), som vi livet igennem skal forsøge at beskytte så godt som muligt. Det er i følge den kinesiske medicin nemlig vores Jing som bestemmer længden – og den sundhedsmæssige kvalitet – på vores liv.


I vores nutidige samfund mister kroppen meget af denne energi gennem arbejde, travlhed og mental aktivitet som for eksempel overtænkning, bekymring og stress.


Vi vil på denne workshop sørge for at du kommer helt ned i gear – og på den måde styrke din Jing <3


Tid: næste workshop bliver søndag d. 17. maj kl. 10-13.

Sted: Yoga Vesterbro, Gl. Kongevej 5, gården, Vesterbro.

Pris: 600 kr. (medlemmer af studiet betaler 550 kr)

Max. antal deltagere: 10


Både Trine og Sahar har flere års erfaring indenfor yin yoga, TCM og akupunktur – og lover dig at du er i trygge og kærlige hænder. Trine underviser til dagligt Yin Yoga hos Yoga Vesterbro og Sahar er akupunktør og indehaver af STIKMIG på Nørrebro.


YOGALOVE har været forbi vores aller første Yin Yoga & Akupunkur event - og du kan læse deres fine anmeldelse HER

Trine Gleerup / Mee Sook Yoga


Tel: + 45 40 98 96 24

E-mail: trine.meesook@gmail.com